Κουτί Μεταλλικό με μονό διακόπτη για Σωλήνα Creative-Tube

8,70 €

Available
Επιλέξτε ποσότητα
Προσθέστε στη λίστα επιθυμιών
  • Γρήγορη ναυτιλία παγκοσμίως
    Γρήγορη ναυτιλία παγκοσμίως
  • Εύκολες επιστροφές
    Εύκολες επιστροφές
Αναφορά: CTBOX-1SW
Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

10 Amp
Πλάτος: 87 mm
Ύψος: 87 mm
Βάθος: 45 mm
Υλικό: Ατσάλι
Ασημί Χρώμα

Συμβατό με σωλήνες Creative-Tube διαμέτρου 20mm

Περιγραφή

Οι σωλήνες Creative-Tube είναι καλυμμένοι με ύφασμα, εύκαμτποι και χρωματιστοί, ιδανικοί για να δημιουργήσουν εξωτερικές εγκαταστάσεις με μοντέρνο στυλ.

Αυτό το μεταλλικό κουτί με ένα διακόπτη μπορεί να συνδεθεί με υφασμάτινο σωλήνα Creative-Tube 20mm. Η σύνδεση με το σωλήνα είναι απλή και μπορεί να γίνει με τη χρήση του μεταλλικού τερματικού (πωλείται ξεχωριστά) με μαστό Μ20.

Χάρη στο διακόπτη που διαθέτει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά ταυτόχρονα και με πρακτική χρήση, έτσι θα έχετε ένα ευέλικτο εξάρτημα στη σύνθεση φωτισμού σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
CTBOX-1SW
Νέο

Χαρακτηριστικά

Υλικό - MaterialΑτσάλι - Steel

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean138057730875646
Πληροφορίες αποστολής

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να προετοιμαστεί η παραγγελία μου?

Επεξεργαζόμαστε με προσοχή τις παραγγελίες στο κεντρικό μας αποθήκευση στην Ιταλία, με στόχο να τις αποστείλουμε εντός 48 έως 72 ωρών. Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα εξατομικευμένα από την ενότητα "Διαμορφωτής" μας, παρακαλούμε να προβλέψετε ένα κάπως επεκταμένο χρονικό διάστημα αποστολής.

Πολιτική
  • Όνομα : Επιστροφές και επιστροφές χρημάτων
  • Περιγραφή

    Αν αποφασίσετε να μη διατηρήσετε τα προϊόντα που αγοράσατε από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να ασκήσετε αυτό που ονομάζεται "δικαίωμα ανάκλησης". Έχετε ένα χρονικό διάστημα 14 ημερών από τη λήψη των προϊόντων για να αλλάξετε γνώμη σχετικά με την ολοκληρωμένη παραγγελία ή μέρος αυτής. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν ακέραια, σε άψογη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Το δικαίωμα ανάκλησης δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία ή προσωποποιημένα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί με χρήση εργαλείου διαμόρφωσης.

  • Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

Σύνδεση

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας